Ontslag-nemen.nl is een initiatief van IDTI in samenwerking met OMNIUS Advocaten. IDTI ontwikkelt en beheert internetconcepten en bijbehorende websites. Zo is ook ontslag-nemen.nl ontstaan.

Doel ontslag-nemen.nl

Het doel van ontslag-nemen.nl is het geven van informatie over het ontslag en allerlei situaties waarin u kunt belanden, zowel voor mensen die ontslag nemen, als mensen die ontslag krijgen, maar ook voor werkgevers geven we allerlei handige informatie over hoe om te gaan met het ontslag.

Juridisch advies bereikbaar maken

Met de samenwerking met OMNIUS maken we het juridisch advies gemakkelijk bereikbaar voor u als website-bezoeker. U kunt vrijblijvend uw situatie voorleggen aan een advocaat of jurist van OMNIUS en zodoende samen met hem/haar bespreken wat u voor juridische mogelijkheden heeft. Zo weet u direct waar u aan toe bent, of u een zaak heeft, of hoe u uw ontslag-situatie moet aanpakken.

OMNIUS advocaten is sinds 2011 al partner van IDTI geworden, zodat bezoekers van ontslag-nemen.nl ook daadwerkelijk contact kunnen leggen met advocaten en juristen om hun situatie voor te leggen. Zodoende kunt u te allen tijde vrijblijvend een gedegen en goed juridisch advies krijgen van een ontslagrecht advocaat of jurist. OMNIUS is al jaren een expert op het gebied van juridische dienstverlening en heeft een landelijk dekkend advocatennetwerk.

Aangesloten bij orde van Advocaten

De aangesloten advocaten van Omnius en MKB huisjuristen zijn aangesloten bij de Nederlandse orde van Advocaten NOvA.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 88

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op